back

27 березня 2015

Сходи громадян тривають

В районі тривають сходи мешканців територіальних громад. Відбулися загальні збори Яблунівської сільської ради. У сходах взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський, заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода та представники господарюючих суб’єктів.

Яблунівський сільський голова - Валентина Піддубна прозвітувала перед своїми громадами про роботу виконкому щодо економічного і соціального розвитку сільських територій, зупинилась на планових завданнях розвитку населених пунктів на 2015 рік.

Мешканці села, активно обговорили добровільне об’єднання територіальних громад. Також громада піднімала питання щодо вирішення пільгового перевезення населення, виділення та оформлення землі під пасовища, збільшення відсотку орендної плати. Окремо розглядалося питання надання Яблунівській амбулаторії палива для швидкої допомоги від господарюючих суб’єктів.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський у спілкуванні з мешканцями сільської ради насамперед подякував усім за підтримку Збройних Сил України всім, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував за розуміння і небайдужість та наголосив на необхідності якнайтіснішої співпраці з інвесторами з метою наповнення місцевого бюджету, створення нових робочих місць, що має сприяти покращенню рівня життя сільського населення.

За підсумками висловлених критичних зауважень та пропозицій на сході села голова райдержадміністрації дав доручення відповідним службам.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/