back

30 березня 2015

Розширена апартна нарада в райдержадміністрації

30 березня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський за участі голови районної ради Лариси Татарченко провів розширену апаратну нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На нараді були розглянуті питання:

- Про діяльність Прилуцької районної міжвідомчої методично-координаційної ради з правової освіти у 2014 році доповіла Оксана Черненко - в. о. начальника відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації;

- Про виконання районної програми «Репродуктивне здоров’я населення Прилуцького району на 2008 – 2015 роки» проінформувала Ірина Гольц - головний лікар Малодівицької районної лікарні.

По завершенні розширеної наради в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів робочу нараду з заступниками голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема, були обговорені питання виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, стану заборгованості за енергоносії, фінансування соціальних виплат, благоустрою території району, утримання бюджетних закладів, проведення весняно-польових робіт.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи закладів охорони здоров’я, освіти, проведення в них заходів енергозбереження, проведення сходів громадян, мобілізації, оздоровлення дітей у 2015 році, наповнення сайту райдержадміністрації.

В.о. голови райдержадміністрації акцентував увагу на продовженні роботи з благоустрою території. Зокрема, в рамках проведення Всеукраїнської акції «За чисте довкілля» залучити працівників підприємств, установ, і організацій, громадськості та місцевих громад до заходів з благоустрою та озелененню території району, проведення 04 квітня Всеукраїнського суботника. Окремо Денис Росовський зупинився на питанні вжиття заходів по попередженню пожеж в населених пунктах району.

Також в ході наради було наголошено на питанні порядку використання коштів державного регіонального фонду для проведення реконструкії приміщення дошкільного навчального закладу с.Богданівка та Порядку надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/