back

30 березня 2015

Відбулися сходи громадян Валківської сільської ради

30 березня відбулися збори громади Валківської сільської ради, до складу якої входять села Боршна, Валки та Мільки. У сході взяли участь в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський, заступник голови райдержадміністрації Г.Мирвода, голова районної ради Л.Татарченко та представники господарюючого суб’єкта СТОВ «Дружба Нова».

Прозвітував про виконання Програми соціально-економічного розвитку населеного пункту у 2014 році та про основні завдання на 2015 рік сільський голова М.Дмитрієвський, який охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території села, доповів по формуванню бюджету сільської ради та дотримання законності і правопорядку на території населеного пункту.

Жителі обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, а саме вартість проїзду в громадськомум транспорті, вжиття заходів по пожежній безпеці на території сільської ради, медичне обслуговування села Мільки. Також порушувалося питання про збільшення СТОВ «Дружба Нова» відсотку орендної плати за земельні частки (паї), заключення договорів оренди земель резерву і запасу сільської ради та використання коштів, отриманих від цієї оренди.

У своєму виступі в.о. голови райдержадміністрації Д.Росовський подякував усім за підтримку Збройних Сил України, хто долучився до благородної місії допомоги, подякував сільській громаді за роботу в минулому році та наголосив на необхідності тісної співпраці з інвесторами з метою наповнення місцевого бюджету, створення нових робочих місць та покращенню рівня життя сільського населення.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/