back

31 березня 2015

Віктору Лавренчуку - герою, захиснику відкрили меморіальну дошку

31 березня в Прилуцькому агротехнічному коледжі за участі заступника голови райдержадміністрації Г.Мирводи, секретаря Прилуцької міської ради В.Чернова, лідера Всеукраїнського об’єднання Свобода О.Тягнибока, народного депутата України Ю.Бублика та голови районного осередку Всеукраїнського об’єднання Свобода І.Тютюнника відбулося відкриття меморіальної дошки випускнику коледжу, справжньому патріоту, воїну АТО, який героїчно загинув, захищаючи незалежність, державний суверенітет та територіальну цілісність України – Віктору Лавренчуку.

Заходи включали урочисту присвяту воїнам-визволителям Прилуччини, а це проведення мітингу-реквієму, несення почесної варти з числа військовослужбовців.

У зверненні до учасників мітингу заступник голови райдержадміністрації Г.Мирводи наголосив, що пам’ять про відважних синів України, таких як Віктор увійде в історію вже нової України. Я впевнений, що Героями не народжуються, Героями стають. І Віктор – один з них. Ця меморіальна дошка потрібна нам, нашим дітям, нашим нащадкам, щоб всі пам’ятали, якою ціною дається нам свобода і мир. Вона знову і знову буде нагадувати нам про безсмертний подвиг Віктора Лавренчука - заради нашого мирного майбуття.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/