back

01 квітня 2015

Глава держави визначив основні завдання для Чернігівської області

Сьогодні під час представлення нового очільника регіону Валерія Куліча Президент України Петро Порошенко визначив три основні завдання, над якими повинна працювати Чернігівщина.

— Ваше завдання як області, яка безпосередньо межує з країною-агресором – у взаємодії з силовими структурами гарантувати безпеку мешканців прикордонного краю. Це раз. Два – забезпечити завершення поточної та проведення наступних хвиль мобілізації. І три – гідно зустріти тих, хто, відповідно мого указу, демобілізується і повертається додому, забезпечити роботою, всіма заслуженими пільгами, які передбачила держава для своїх захисників, - наголосив Президент.

Глава держави також відзначив, що у своїх призначеннях він віддає перевагу місцевим кадрам, які знають регіон і добре відомі громадськості. Представляючи новопризначеного Голову Чернігівської ОДА, Президент зауважив, що він добре знає Валерія Куліча як знаного фахівця і гарного управлінця.

Принагідно Петро Порошенко подякував за роботу Сергію Журману, який виконував обов'язки голови Чернігівської обласної державної адміністрації з вересня 2014 року.

— Я можу сказати вам щиро і відверто: я вірю в Чернігівщину, я вірю в людей, які тут проживають. Вони є справжніми українцями, тому під керівництвом нового голови обласної державної адміністрації Валерія Куліча – до нових перемог, - наголосив Президент.

Новопризначений очільник області подякував Главі держави за візит на Чернігівську землю та висловив переконання, що чернігівська громада на справах доведе, що на неї можна розраховувати у вирішені поставлених завдань.

— Я всім обіцяю дуже багато гарної і цікавої роботи, - наголосив Валерій Куліч.

У представленні взяли участь Перший заступник Глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук, народні депутати України Владислав Атрошенко, Валерій Давиденко, Олег Дмитренко, Анатолій Євлахов Олександр Кодола, Олег Купрієнко.

Прес-служба облдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/