back

27 квітня 2015

Розширена апаратна нарада в райдержадміністрації

27 квітня заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода за участі голови районної ради Лариси Татарченко провів розширену апаратну нараду з керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

На нараді були розглянуті питання:

- Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених законами України, постановами Верховної Ради України, актами і дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядженнями і дорученнями голів обласної і районної державних адміністрацій, роботи зі зверненнями громадян за підсумками І кварталу 2015 року доповіла Оксана Самосюк - в. о. начальника відділу контролю апарату райдержадміністрації.

- Про легалізацію робочих місць у Прилуцькому районі проінформувала Олена Кулик - начальник відділу контрольно-перевірочної роботи управління доходів і зборів з фізичних осіб Прилуцької ОДПІ Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області.

По завершенні розширеної наради заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода провів робочу нараду керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема, були обговорені питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2015 рік у галузі промисловості, аграрного сектора, бюджету, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, стану заборгованості за енергоносії, фінансування соціальних виплат, благоустрою території району, утримання бюджетних закладів.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи закладів охорони здоров’я, освіти, стану зайнятості населення, проведення весняно-польових робіт, безпеки населення району та попередження виникнення надзвичайних ситуацій.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода дав ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/