back

27 квітня 2015

Голова облдержадміністрації Валерій Куліч представив активу району новопризначену голову Прилуцької райдержадміністрації

21 квітня 2015 року Президент України Петро Порошенко призначив головою Прилуцької районної державної адміністрації Ковтун Валентину Миколаївну.

27 квітня голова облдержадміністрації Валерій Куліч представив Валентину Ковтун активу району, наголосивши, що в непростий час керівник виконавчої гілки влади приступає до виконання обов’язків, побажав єдності і розуміння, успішної реалізації завдань державної політики.

Валерій Куліч акцентував увагу нового очільника райдержадміністрації, всього активу району на:

- забезпеченні хвиль мобілізації;

- соціальному захисті мобілізованих та родин загиблих на сході України;

- виконанні на території району Законів України «Про внесення змін до Конституції України щодо децентралізації влади», «Про добровільне об’єднання територіальних громад»;

- проведенню на належному рівні заходів по відзначенню 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі 8 та 9 травня.

У відповідь Валентина Ковтун подякувала Президенту України Петру Порошенку, керівництву області, особисто Валерію Кулічу, народним депутатам України за велику довіру. Зазначила, що у непростий час вона взяла на себе цю відповідальність, але висловила надію на підтримку і допомогу усієї районної громади та впевненість щодо тісної співпраці з громадою міста Прилуки.

Привітали новопризначеного керівника голова Прилуцької районної ради Лариса Татарченко, Прилуцький міський голова Дмитро Барнаш та інші.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/