back

05 травня 2015

Апаратна нарада в райдержадміністрації

05 травня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела робочу нараду з заступником голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району.

Зокрема, були обговорені питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2015 рік у галузі промисловості, аграрного сектора, бюджету, виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ, стану заборгованості за енергоносії, фінансування соціальних виплат, благоустрою території району, утримання бюджетних закладів.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи закладів охорони здоров’я, освіти, проведення в них заходів енергозбереження, Порядку надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, роботи управління Пенсійного фонду України в м.Прилуки та Прилуцькому районі ,районного територіального центру соціального обслуговування ,служби в справах дітей, житлово-комунальному господарстві, перевезення населення.

Голова райдержадміністрації акцентувала увагу на проведенні районних заходів по відзначенню Дня пам’яті та примирення, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій

з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/