back

05 травня 2015

В Прилуцькій райдержадміністрації пройшло навчання

05 травня керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко провела навчання з працівниками апарату, структурних підрозділів райдержадміністрації, виконавчим апаратом районної ради та резервом кадрів.

На навчанні були розглянуті питання: про дотримання вимог інструкції з діловодства в райдержадміністрації - проінформувала по даному питанню начальник відділу загального та по забезпеченню доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації Тетяна Кизенко; про систематизацію законодавства: поняття, ведення та облік законодавчих актів, виступила провідний спеціаліст відділу організаційного, кадрового та правового забезпечення Прилуцького міськрайонного управління юстиції Аня Вербняк; про нове в законодавстві, а саме про реалізацію Закону України «Про очищення влади» з інформацією по цьому питанню виступила в.о. начальник відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації Оксана Черненко.

Керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко підвела підсумки навчання, наголосивши на чіткому дотриманні нормативних вимог щодо реалізації функцій та повноважень в роботі.









За інформацією відділу юридичної та

кадрової роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/