back

06 травня 2015

Відбулось розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації

06 травня 2015 року голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації. В засіданні взяли участь члени Президії районної ради, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники сільськогосподарських та промислових підприємств, установ, організацій району, завідуючі дошкільних навчальних закладів, сільські, селищні голови, засоби масової інформації. У роботі колегії взяла участь депутат обласної ради Ніна Косенко.

Першим питанням розглянуто хід виконання Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району за підсумками І кварталу 2015 року, по якому доповіли начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації Валентина Корнієнко та начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко. Співдоповідачами по даному питанню були: в частині розвитку агропромислового комплексу в. о. начальника управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Валерій Юрченко, в частині соціального захисту населення начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бутко, в частині розвитку освіти начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Юрасюк та в частині охорони здоров’я головний лікар центральної районної лікарні Володимир Заєць. В частині виконання бюджету району за І квартал виступав Євгеній Головенець – перший заступник начальника Прилуцької ОДПІ Головного управління Державної фіскальної служби у Чернігівській області.

Підводячи підсумки, голова райдержадміністрації Валентина Ковтун відзначила, що управлінню агропромислового розвитку в довідці вказувати конкретні результати роботи товариств району в різних напрямках, шляхи покращення, удосконалення. Також голова райдержадміністрації відзначила, що в зв’язку з подіями на сході України фінансовий стан у державі важкий, тому ми повинні жити в режимі жорсткої економії бюджетних коштів, проводити реформування медичної та освітньої галузі, адміністративно-територіальну реформу.

Другим питанням розглянуто стан та перспективи розвитку дошкільної освіти в Прилуцькому районі, по якому доповів начальник відділу освіти райдержадміністрації Олексій Юрасюк. Коротко розповіли про роботу дошкільних установ: завідуюча Линовицьким дошкільним навчальним закладом №2 – Наталія Михайліченко, завідуюча Канівщинським дошкільним навчальним закладом «Веселка» - Тетяна Власік, Сухополов’янський сільський голова – Сергій Проценко.

За підсумками обговорення питань порядку денного, погодження з членами Колегії, голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підсумувала розгляд питань на засіданні Колегії та видала розпорядження та дала доручення, які спрямовані на вирішення питань життєдіяльності території, що має на меті поліпшення якості життя населення.

За інформацією відділу організаційної

роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/