back

07 травня 2015

Вітання та шана ветеранам війни

07 травня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський та заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода відвідали ветеранів - учасників бойових дій Другої світової війни та родину Сергія Безгубченка, який загинув на Донбасі захищаючи свою Батьківщину.

Голова райдержадміністрації побувала на території Сухополов’янській сільській раді, де відвідала родину Сергія Безгубченка, який героїчно загинув на Донбасі, зустрілася з Лопуховичем Полікарпом Івановичичем, учасником бойових дій, який воював на І –му Білоруському фронті та брав участь у боях під Берліном і був нагороджений орденом Великої Вітчизняної війни ІІ ст, має медалі «За Відвагу», «За особливі заслуги перед Батьківщиною», Жукова, «За взяття Берліну», «За перемогу над Німеччиною», «За взяття Варшави», ювілейні медалі. Також очільник району відвідала Шелестюка Григорія Олександровича, учасника бойових дій, який воював під Кенінсбергом та на Білоруському фронті і має Орден «За мужність» та ювілейні медалі.

Перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський побував на території Дубовогаївської сільської ради, де відвідав місцевих ветеранів, а саме Вовка Миколу Вікторовича, який воював на Прибалтиці та який має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст., «За мужність», Толоку Григорія Івановича, який захищав Київ та має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст., «За мужність», медаль «За Перемогу», Ніколенка Федора Яковича, який визволяв Польщу та має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст., «За мужність», Муліна Федора Івановича, учасника бойових дій в Японії, який має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст., «За мужність».

Заступник голови райдержадміністрації Григорій Мирвода спочатку відвідав Наточія Олексія Харитоновича з селища Линовиця, який воював у 106 стрілковому полку та має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст.., «Червоної Зірки», «За мужність», медаль Жукова. А в селищі Ладан заступник голови відвідав ще трьох ветеранів: Сокирка Григорія Степановича, учасника бойових дій І Українського та Білоруського фронтів, який має Ордени «Вітчизняної війни» ІІ ст., «За мужність»; Євстигнєєва Василя Григоровича, учасника бойових дій І Українського та Білоруського фронтів і нагороджений Орденом «Вітчизняної війни» ІІ ст. та медаллю Жукова; Оніщенка Григорія Івановича, який воював на західній Україні та має ювілейні медалі.

Метою даної акції було відзначення патріотичного подвигу, воїнської відваги, мужності і відданості своїй Батьківщині наших ветеранів та вшанування пам’яті тих, хто віддав своє життя заради миру.



















Відділ інформаційної діяльності

та комунікації з громадськістю

https://legalaid.gov.ua/