back

08 травня 2015

День Памяті та примирення в Прилуцькому районі

8 травня в с. Манжосівка біля Меморіалу Слави за участю голови райдержадміністрації Валентини Ковтун, голови районної ради Лариси Татарченко, ветеранів війни, представників сільських, селищних громад, голів первинних ветеранських організацій, керівників районних організацій і служб, громадськості відбулись районні урочистості до Дня пам’яті та примирення, 70-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі. Взяли участь у районному мітингу-реквієму депутати обласної, районної рад, учнівська молодь. В ході мітингу учасники заходу вклонились загиблим на фронтах землякам, провели покладання гірлянди до Вічного вогню та квітів до Меморіалу.

Зі словами вдячності до ветеранів звернулись голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Лариса Татарченко, військовий комісар Прилуцько-Варвинського об’єднаного міського військового комісаріату С.Задорожній.

Під час заходу була проведена панахида за загиблими під час Другої світової війни.

Після загального заходу відбулася зустріч голів райдержадміністрації та районної ради з учасниками бойових дій, активістами ветеранських організацій.























Відділ інформаційної діяльності

та комунікації з громадськістю

https://legalaid.gov.ua/