back

Засідання громадської ради при райдержадміністрації

17 червня 2011

16 червня в районній державній адміністрації відбулося засідання громадської ради, присвячене 15-й річниці Конституції України. В ході зустрічі було відмічено значення прийняття Основного Закону держави, підкреслено, що конституційний процес в Україні продовжується, наголошено на відповідальності всього суспільства щодо наповнення реальним змістом положень Конституції.

Учасники засідання обговорили планове питання про роботу райдержадміністрації по реалізації конституційного права громадян на звернення та ознайомились з реалізацією в районі Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Також члени громадської ради проаналізували зміни, які внесені до Закону України «Про увічнення Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років», висловили позицію, що пам’ять про Велику Вітчизняну війну є священною і використання копії прапора перемоги є символічним. Рада прийняла рішення про відвідування членами громадської ради солдатських вдів до 70-х роковин початку Великої Вітчизняної війни.

Обговорювалися й інші питання, зокрема участь громадської ради у підготовці та проведенні заходів до 20-ї річниці незалежності України.

Голова громадської ради висловив подяку членам ради, які після попереднього засідання взяли участь в роботах по благоустрою території району. Взяли участь у засіданні 10 членів ради з 14.

https://legalaid.gov.ua/