back

Новини медичної галузі району.

21 червня 2011


День донора в Малодівицькій районній лікарні. 15.06.2011 року проведено День донора в М.Дівицькій РЛ. Медичні працівники відділення переливання крові виїхали в даний медичний заклад для забору крові. 21 житель дільниці поділився краплею своєї крові для спасіння тих, хто її потребує. Банк крові поповнився на 10 літрів.
Ставка на профілактику. В медичних закладах району проводиться належна робота щодо профілактики кишкових інфекція, холери. Всі медичні заклади забезпечені інформаційними листами щодо профілактики, лікування, діагностики даних захворювань. Проводиться роз’яснювальна робота щодо виявлення перших ознак хвороби та дії хворого до прибуття лікаря.
Постраждали від укусів змій. З 13.06 по 19.06 в Прилуцьку ЦРЛ звернулись за медичною допомогою 2 чоловіки потерпілих від укусу змій. Потерпілим надана медична допомога в реанімаційному відділенні лікарні один чоловік виписаний, дівчинка продовжує лікування. На превеликий жаль в Україні відсутня протизміїна сироватка і лікування проводиться лише симптоматичне.
https://legalaid.gov.ua/