back

Звітно-виборчі збори у ветеранських організаціях.

06 липня 2011

Тривають звітно-виборчі збори первинних ветеранських організацій району. Станом на 5 липня збори вже проведені в 30 з 52 первинних організацій району. У їх проведенні беруть участь представники влади, депутати, члени Президії районної ветеранської організації.

5 липня відбулися звітно-виборні збори первинної ветеранської організації села Переволочна. Голові ветеранської організації Логвиненко Ользі Іванівні було про що звітувати, адже очолювана нею організація - неодноразовий переможець районних оглядів-конкурсів серед ветеранських організацій. Турбота та увага до кожного члена організації, кожного ветерана села - головні критерії діяльності організації. Тому ветерани Переволочної живуть як одна сім’я: проводять масові заходи (до державних свят, пам’ятних дат в нашій історії), де вшановують трудівників села, матерів, ювілярів, часто виїжджають на екскурсії по визначних місцях району, області, України. Особливий підхід голови та активістів організації до розвитку волонтерського руху - не обминають увагою одиноких, хворих та немічних. Тісно ветерани співпрацюють з молоддю, спільно з сільською владою знаходять неординарні рішення щодо організації своєї діяльності. Тому й закономірно, що ветерани села знову обрали своїм лідером незмінного ватажка – Ольгу Іванівну Логвиненко.

В роботі звітно-виборних зборів взяла участь голова районної організації ветеранів України Гриценко Валентина Василівна.

https://legalaid.gov.ua/