back

Засідання Колегії райдержадміністрації спільно з Президією районної ради.

27 липня 2011

26 липня 2011 року голова райдержадміністрації Нестеренко О.В. провів розширене, спільне з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації, на якому розглянуті такі питання:
1. Про хід виконання Програми соціально-економічного розвитку району та бюджету за підсумками І півріччя 2011 року. (доповідали заступник голови райдержадміністрації Росовський Д.М. та начальник фінансового управління райдержадміністрації Мусійченко Н.В.)
2. Про стан виконавської дисципліни, організації виконання завдань, визначених актами законодавства, розпорядженнями і дорученнями Президента України, та роботи із зверненнями громадян за І півріччя 2011 року. (доповідала заступник керівника апарату, начальник відділу організаційно-кадрової роботи Мирвода Т.І.)
3. Про результати контрольно-ревізійної роботи у районі за підсумками І півріччя 2011 року. (доповідала Романова Валентина Миколаївна - начальник контрольно-ревізійного відділу в Прилуцькому районі та м. Прилуки)
4. Про стан забезпечення пожежної безпеки на території району. (доповідав Ященко Олександр Іванович - начальник відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення райдержадміністрації)

Взяли участь у засіданні Колегії: члени Колегії райдержадміністрації, Президії районної ради, начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, установ, організацій району, сільські, селищні голови. Всього 143 особи.

За підсумками засідання Колегії видано 4 розпорядження та доручення.

https://legalaid.gov.ua/