back

05 листопада 2015

100 річний ювілей Михайлової Уляни Михайлівни

05 листопада голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Наталія Бутко, Ладанський селищний голова Віктор Череп, представники виконкому, депутати селищної ради привітали 100-річну ювілярку Михайлову Уляну Михайлівну з днем народження, яка проживає в смт. Ладан разом з сином та невісткою. Побажали їй мирного неба, міцного здоров’я та довгих років життя, вручили вітальні листівки, подарунки та квіти від голів обласної та районної держадміністрацій.

Народилася в с.Журавка Варвинського району, працювала в Ладанському сільпо продавцем, потім вахтером, робочою в громадській їдальні заводу «Пожмашина».Разом з чоловіком Тимофієм Федосійовичем виховали двох синів: Володимира Тимофійовича, 1939 року народження, громадянина Російської Федерації, проживає в м. Москва та Анатолія Тимофійовича, 1947 року народження.

На даний час Уляна Михайлівна проживає в смт.Ладан (вул.1-го травня, 12) разом з сином Анатолієм Тимофійовичем 1947 року народження та невісткою Катериною Семенівною, 1948 р.н., потребує постійного стороннього догляду, оскільки не ходить (останні 4 роки) через перелом кістки бедра. Вдова, чоловік помер у 1983 році.

Має 4 онуків, 7 правнуків.

https://legalaid.gov.ua/