back

17 листопада 2015

Молодий ювілей телекомпанії «Прилуки»

16 листопада в міському будинку культури м.Прилуки відбулися урочистості з нагоди 20-річчя заснування КП ТК «Прилуки» та Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку. Привітала та вручила нагороди працівникам телекомпанії голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

У своєму виступі голова райдержадміністрації Валентина Ковтун наголосила, що протягом 20-ти років телекомпанія формувала імідж авторитетного джерела інформації на Прилуччині. За роки існування колектив телекомпанії завоював міцний авторитет в інформаційному світі нашого регіону, на каналі збільшилася кількість програм, розширилася глядацька аудиторія не лише з жителів міста та району, а і сусідніх районів та областей, зміцнилася матеріальна база. Значно зріс інтелектуальний, творчий та професійний рівень працівників компанії.

Валентина Ковтун висловила впевненість, що співпраця районної влади і телекомпанії по висвітленню подій у районі і надалі буде мати добре і успішне продовження.

Вітальні слова лунали зі сцени з вуст заступника голови облдержадміністрації Сергія Биконі, представника національної ради України з питань телебачення і радіо в Чернігівській області Ірини Сенченко, помічника-консультанта народного депутата України Олега Дмитренка Володимира Папазова та ін.

Концертними номерами привітали працівників компанії учасники художньої самодіяльності міста.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/