back

19 листопада 2015

Нарада в райдержадміністрації з приватними перевізниками

19 листопада під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Дениса Росовського була проведена розширена нарада з приватними перевізниками за участю членів комісії по контролю за здійсненням пасажирських перевезень та робочої групи по сприянню легалізації робочих місць у галузях економіки району.

На Порядок денний виносилися такі питання:

1.Про стан пасажирських перевезень на території району, інформувала Валентина Корнієнко, начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації, яка довела до відома присутніх узагальнену інформацію щодо перевезень пасажирів по Прилуцькому району.

2. Про легалізацію найманої праці доповідала заступник начальника управління – начальник відділу адміністрування доходів і зборів само зайнятих осіб управління доходів і зборів фізичних осіб Прилуцької ОДПІ Головного управління ДФС у Чернігівській області Людмила Ребрина.

3. Про стан здійснення виплат за пільгове перевезення населення району проінформувала начальник управління соціального захисту райдержадміністрації Наталія Бутко.

4. Про компенсацію єдиного соціального внеску інформував начальник відділу по роботі з роботодавцями Прилуцького міськрайонного центру зайнятості Владислав Ричок.

5. Про стан доріг по Прилуцькому районі проінформував перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, який повідомив, що з початку року філією «Прилуцька ДЕД» виконано робіт на суму 2,3 млн. грн., проведено 3,2 тис. кв.м. ямкового ремонту автошляхів Прилуччини. Також зазначив, що з обласного бюджету виділено фінансування в сумі 524 тис. грн.. на ямковий ремонт обласних доріг Прилуцького району М.Дівиця – Жовтневе - Білорічиця (968м²) та Ладан – Подище (731 м²). Повідомив, що на сьогоднішній день філією ремонтні роботи на ділянці автодороги Ладан - Подище виконані в межах отриманих коштів. Найближчим часом розпочнеться ремонт дороги М. Дівиця – Жовтневе.

Представник Прилуцького відділення поліції Сергій Литовченко проінформував присутніх про те, що з 7 листопада п.р. вступив в дію ЗУ «Про національну поліцію» відповідно якого структурні зміни відбуватимуться протягом пів року.

Підводячи підсумки перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський наголосив про запобігання фактів вчинення на об’єктах транспортної галузі терористичних актів рекомендував перевізникам проводити наради з найманими особами щодо першочергових дій у разі виявлення ознак терористичного акту.

За результатами розширеної наради надані доручення.

За інформацією відділу економічного розвитку

https://legalaid.gov.ua/