back

23 листопада 2015

80-річний ювілей Григорія Павловського

20 листопада голова райдержадміністрації Валентина Ковтун та голова районної ради Лариса Татарченко привітали з 80 річним ювілеєм Григорія Павловського, знаного у районі зоотехніка, керівника сільгосппідприємств у с.Жовтневе, с.Петрівка.

Святкування проходило в приміщенні Жовтневої школи.

Григорій Павловський народився і виріс у селі Жовтневе Прилуцького району, середню освіту здобув у Малодівицькій школі. Після армійської служби навчався у Київській сільськогосподарській академії, отримав диплом зоотехніка.

Свій трудовий стаж розпочинав на Прилуччині у с. Білорічиця, продовжив свою трудову діяльність на малій батьківщин у селі Жовтневе, де працював довгий час головним зоотехніком. Маючи організаторські здібності, Григорій Олександрович з 1986 по 1996 року очолював сільгосппідприємство у сусідньому селі Петрівка. Після цього десь із півтора року працював керівником господарства у с.Жовтневе.

За всю його трудову діяльність, здібного і талановитого фахівця високої кваліфікації, Григорія Павловського, було відзначено двома орденами Трудового Червоного Прапора, а в 1978 році він став лауреатом Державної премії України. Удостоєно його було й інших високих державних нагород.

До привітань іменника долучилися місцеві аматори культури, які подарували йому пісні та вірші.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/