back

24 листопада 2015

Виїзний особистий прийом громадян

головою райдержадміністрації на території

Товкачівської сільської ради

24 листопада проведено виїзний особистий прийом громадян головою райдержадміністрації Валентиною Ковтун на території Товкачівської сільської ради.

У ході особистого прийому жителів с. Товкачівка найбільше хвилювало питання відключення електроенергії в населених пунктах району, відсутності телефонного зв’язку на поштовому відділенні села та питання добровільного об’єднання територіальних громад. Крім цього, громадяни зверталися до голови райдержадміністрації з питаннями щодо незадовільного стану доріг, порядку укладення договорів оренди земельних часток (паїв), питання надання субсидії на оплату житлово-комунальних послуг, перерахунку пенсій, пільг на оплату харчування дітей тощо.

Голова райдержадміністрації надала заявникам ґрунтовні роз’яснення та відповіді, по вирішенню деяких питань дані доручення керівникам відповідних служб.

Валентина Ковтун відвідала будинок культури, бібліотеку та школу що знаходяться на території Товкачівської сільської ради, обговорила питання їх фінансування із керівниками установ та сільським головою.

За інформацією відділу контролю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/