back

01 грудня 2015

Районний огляд-конкурс з благоустрою населенних пунктів

01 грудня в.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський провів засідання комісії з організації та проведення районного огляду-конкурсу з благоустрою населених пунктів, на якому розглядалось питання визначення переможців щорічного районного конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку» за 2015 рік.

Протягом року сільські та селищні громади проводили заходи з благоустрою територій, поліпшення стану довкілля, об’єктів соціально-культурного призначення, доріг, зелених насаджень тощо.

В розгляді питання взяли участь члени комісії. Заслухавши виступи начальника відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Антоніни Стукалової та головного спеціаліста відділу Оксани Холод, які надали інформацію про заходи, виконані громадами району, комісія дійшла згоди у визначенні переможців конкурсу «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» за 2015 рік.

Кращою громадою визначено Сергіївську сільську раду, друге та третє місця відповідно посіли Переволочнянська та Погребівська сільські ради.

За рішенням комісії питання стану благоустрою населених пунктів району запропоновано винести до розгляду на засіданні громадської ради.

За інформацією відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації.

https://legalaid.gov.ua/