back

04 грудня 2015

Привітання працівникам статистики

Шановні працівники статистики!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята. На Вашу службу покладено надзвичайну важливу та відповідальну місію - збирати інформацію про те, що відбувається в суспільстві, й не тільки збирати, але й правильно, точно узагальнювати.

Статистика відображає реальний стан соціально-економічного розвитку нашого району, відіграє вирішальну роль у підвищенні якості й змісту інформаційних потоків, які впливають на імідж та інвестиційну привабливість Прилучинни.

З кожним днем зростає значення статистичної інформації, яка дає можливість розробляти перспективні плани, програми розвитку усіх галузей економіки нашого краю. Високий професіоналізм працівників статистики та їх відданість буде забезпечувати формування найсучаснішої інформаційної системи, широку доступність інформації та виступатиме потужним чинником демократизації суспільства.

Бажаємо Вам, шановні працівники статистики району, щастя, здоров'я та подальших успіхів у виконанні почесного державного завдання, ефективності праці в ім'я процвітання нашого краю та України.

В.о. голова райдержадміністрації Денис Росовьский

Голова районної ради Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/