back

04 грудня 2015

6 грудня - День Збройним Силам України.

Дорогі захисники Української держави!

Сьогодні ми віддаємо шану тим, хто захищає державу від ворогів, відстоює її свободу і незалежність, хто з честю виконує конституційний обов’язок з оборони України, захисту її суверенітету, територіальної цілісності й недоторканості

Цьогорічне Ваше свято збіглося з нелегкими для України часами, коли зовнішній агресор зазіхає на суверенітет і незалежність нашої держави, коли сотні кращих синів і дочок українського народу не один місяць зі зброєю в руках захищають кожен клапоть рідної землі від терористів, найманців, зрадників, не шкодуючи ні сил, ні здоров’я, ні життя. Слава Героям – тим, хто поліг на полі брані, тим, хто і сьогодні на передовій, під обстрілами недругів боронить Україну!

Нехай надихає вас подвиг славних синів Вітчизни, які полягли в протистояні з озброєними сепаратистами та іноземними найманцями.

Щиро вітаємо всіх військовослужбовців з Днем Збройних Сил України та бажає Вам усім незламної волі в подоланні труднощів військового буття, надійного родинного тилу, богатирського здоров’я та звершення всіх ваших мрій та побажань.

В.о. голови райдержадміністрації Денис Росовський

Голова районної ради Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/