back

11 грудня 2015

Спільне засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва

11 грудня 2015 року начальником відділу економічного розвитку райдержадміністрації, заступником голови координаційної ради та робочої групи Валентиною Корнієнко проведено спільне засідання координаційної ради з питань розвитку підприємництва, робочої групи з питань прискореного перегляду діючих регуляторних актів та районної ради підприємців з питань торгівлі.

На засіданні розглянуті питання:

1.Про хід виконання Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2015-2016 роки по Прилуцькому району за 9 місяців та обговорено пріоритетні напрямки роботи, які спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку і підтримки малого і середнього підприємництва.

2. Про діяльність райдержадміністрації з підготовки регуляторних актів. Прийнято рішення про те що план діяльності з підготовки регуляторних актів на 2016 рік затверджуватися не буде в зв’язку з ненадходженням пропозицій від структурних підрозділів пропозицій до плану діяльності. Якщо виникне необхідність в розробці регуляторного акту то будуть внесені зміни до плану діяльності райдержадміністрації з підготовки регуляторних актів.

За інформацією відділу економічного розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/