back

14 грудня 2015

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

14 грудня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з керівником апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2015 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, фунціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, охорони порядку, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства щодо роботи в опалювальному сезоні.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді були питання щодо виконання робіт з реконструкції приміщень Дідівської загальноосвітньої школу І-ІІІ ст. і Ладанської гімназії, будівництва дошкільного навчального закладу в с. Богданівка. Вказані навчальні заклади увійшли до переліку об’єктів, що фінансуються у поточному році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/