back

17 грудня 2015

Напередодні Дня Святого Миколая у Рудівці відкрив двері новий дитячий садок

Ось і настав день, якого ми всі так чекали. 17 грудня запам'ятається жителям села Рудівки не просто як грудневий день, але і як день відкриття дитячого садка «Волошка». Це довгоочікувана подія стала справжнім святом для рудівської дітвори і їх батьків.

Різнокольорові повітряні кулі, весела музика, ошатні малюки, схвильовані батьки, почесні гості і велика кількість подарунків - все говорило про те, наскільки значимо відкриття дитячого садка для жителів села Рудівки, і як по- справжньому вони горді позитивними змінами в селі.

В урочистій церемонії відкриття дитячого садка «Волошка» взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, начальник фінансового управління райдержадміністрації Надія Мусійченко, представник СФГ «Волошка» Євгенія Гапонюк, голова ТОВ «Рудівка -Агро» Ірина Марціпака, директор ТОВ «Агрокім» Олександр Вержиховський.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун вручила Диплом переможця обласного конкурсу «Благодійник року» в номінації «Благодійник року - благодійник - початківець» голові СФГ «Волошка» Віктору Редьці, нагороду отримала представник СФГ «Волошка» Євгенія Гапонюк. Благодійник Віктор Редька систематично надає вагому фінансову допомогу для соціально-економічного розвитку села, в тому числі і для відкриття дошкільної установи.

Після офіційної частини, вітальних слів, гості вручили цінні подарунки, керівники району урочисто перерізали стрічку, що ознаменувало відкриття нового дитячого садочка, оглянули приміщення дитячого садка, ознайомилися з умовами перебування дітей в установі, поспілкувалися з вихованцями.

Діти - наше майбутнє. І від того, як ми дбаємо про своє підростаюче покоління, залежить завтрашній день суспільства. Рудівські діти - під надійною опікою і захистом. Так нехай же вони відвідують ось такий чудовий дитячий садок! Бачачи щасливі обличчя дітей, батьків, бабусь і дідусів, розумієш всю значимість даної події.

https://legalaid.gov.ua/