back

19 грудня 2015

Голова райдержадміністрації привітала вихованців дитячих навчальних закладів району з Днем Святого Миколая

Сьогодні комунальний заклад медико-соціального захисту «Прилуцький обласний будинок дитини» «Надія» відзначили свято Миколая – одне з найсвітліших і найочікуваніших свят для усіх дітей. І з особливим нетерпінням чекали цього дня 64 вихованці цього будинку, з них 18 діток з обмеженими можливостями здоров'я.

Розділити з малечею цього особливого закладу радість свята завітали і представники влади Прилуччини, зокрема голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, депутат Чернігівської обласної ради Ярослав Сторубльов, директор ЗАТ «Нива-плюс» Борис Щербина, перший заступник начальника Прилуцького відділу поліції в Чернігівській області Сергій Степанець. Серед гостей були також представник Прилуцького осередку Чернігівського земляцтва в м. Києві Олег Шекера, викладачі та студенти інституту Міжнародних відносин КНУ ім. Т.Г. Шевченка, представники підприємств, телебачення та преса.

З нагоди свята гості принесли свої подарунки від святого чудотворця Миколая - солодкі презенти та найщиріші побажання.

З теплими словами привітання до дітвори та колективу закладу звернулася голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, наголосивши, що свято Святого Миколая - одне з найприємніших свят нашої дітвори і в цей день хочеться побажати всім дітям здоров’я, добра та здійснення найзаповітніших мрій та бажань. Також підкреслила, що символічним є той факт, що заклад має назву «Надія», тому Валентина Ковтун побажала всім діткам надії, віри в майбутнє і щоб кожна дитина знайшла свою сім’ю і була обігріта сімейним теплом та любов’ю.

Вихованці закладу у відповідь зробили сюрпризи своїми руками та з усією щирістю і любов’ю подарували їх своїм гостям. Маленькі актори потішили всіх присутніх яскравою і цікавою виставою, яка заполонила всіх гостей та полинула у дитинство. Дітки в яскравих костюмах читали вірші, співали пісень та танцювали.

Цього ж дня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун завітала до святкової зали КЗ «Прилуцький навчально-реабілітаційний центр», де привітала вихованців закладу зі святом Святого Миколая та вручила солодкі подарунки.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/