back

21 грудня 2015

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

21 грудня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з керівником апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2015 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, фунціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, охорони порядку, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства щодо роботи в опалювальному сезоні, роботи міськрайонного центру зайнятості, виборів депутатів на 2 округах у Канівщинській та Петрівській сільських радах.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді були питання щодо виконання робіт з реконструкції приміщень Дідівської загальноосвітньої школу І-ІІІ ст. і Ладанської гімназії, будівництва дошкільного навчального закладу в с. Богданівка. Вказані навчальні заклади увійшли до переліку об’єктів, що фінансуються у поточному році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. Голова райдержадміністрації звернула увагу керівників підрядних організацій, які були присутні на нараді, на своєчасне і в повному обсязі освоєння коштів та якісне завершення робіт у передбачені угодами терміни.

На нараді Валентина Ковтун проаналізувала проведення районних заходів до свята Миколая, які були проведені протягом минулого тижня, подякувала усім відповідальним за їх належну організацію.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/