back

21 грудня 2015

Подяка громадам Прилуччини за гуманітарну допомогу військовим з АТО

Жителі Прилуччини зібрали для бійців, які сьогодні перебувають на східному фронті в зоні АТО допомогу: продукти харчування, теплі речі, засоби особистої гігієни. В результаті проведення 4 грудня районної доброчинної акції «Святкова посилка воїнам Збройних Сил України в зону АТО» до Дня Збройних Сил України було зібрано близько 3 тонн гуманітарної допомоги. Вантаж доставили до наших воїнів-земляків у зону АТО волонтери Олег Воронов, Костянтин Саляєв та Вячеслав Левадний, який нещодавно повернувся зі східного фронту.

Маршрут волонтерів проходив через станиці Луганська, Щастя, Попасне, Авдіївка, Піски, де військову службу несуть бійці Прилуччини. Незважаючи на гарячі українські серця та високий бойовий дух, бійці потребують теплих речей, продуктів, технічного спорядження та медикаментів. Висловлюємо щиру подяку всім сільським громадам, підприємцям, організаціям за сприяння у спорядженні вантажу. Подяка селищним та сільським громадам, які долучилися до збору посилок для наших військових.

Бійці, які перебувають у зоні АТО, висловили щиру подяку за надану допомогу усім, хто долучився до її зібрання та доставки.

Волонтери передали від бійців східного фронту державний прапор, підписаний ними та щиру вдячність небайдужим жителям району за допомогу воїнам-землякам.

https://legalaid.gov.ua/