back

21 грудня 2015

Державній службі зайнятості 25 років

21 грудня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун та голова районної ради Василь Малик привітали колектив міськрайонного центру зайнятості з ювілейною датою – 25 річницею з дня створення Державної Служби зайнятості.

У вітальному слові Валентина Ковтун наголосила, що породжений реаліями нашого часу, центр зайнятості став для багатьох громадян району своєрідною фортецею, що захистила та обдарувала вірою у завтрашній день.

Як посередник між громадянами, які шукають роботу і своє нове місце в житті, та роботодавцями працівники центру своєю злагодженою та якісною працею роблять вагомий внесок у розбудову європейської України.

Голова райдержадміністрації щиро подякувала працівникам центру за сумлінну працю, високий професіоналізм і моральність та побажала міцного здоров’я, родинного тепла і благополуччя, миру і добра, оптимізму й успіхів у благородній діяльності соціального забезпечення наших людей.

Про це говорив і голова районної ради Василь Малик.

Керівники району з нагоди свята нагородили колектив центру та кращих його працівників відзнаками райдержадміністрації та районної ради.

https://legalaid.gov.ua/