back

24 грудня 2015

Виїзний особистий прийом громадян головою райдержадміністрації на території Краслянської сільської ради

24 грудня проведено виїзний особистий прийом громадян головою райдержадміністрації Валентиною Ковтун на території Краслянської сільської ради.

У ході особистого прийому жителів Краслянської сільської ради найбільше хвилювали питання відкриття дитячої установи в приміщенні Краслянської ЗОШ. На зустрічі з головою райдержадміністрації був присутній начальник відділу освіти райдержадміністрації Микола Бобренко, який взяв участь в обговоренні даного питання. Також відбулася розмова з сільським головою, в ході якої була звернута увага на основних законодавчо-встановлених вимогах до відкриття дошкільного навчального закладу, необхідності розробки плану та кошторису по облаштуванню приміщення під дитячу установу.

Крім цього, громадяни зверталися до керівника з питаннями щодо оренди спортивного залу, кухні приміщення Краслянської школи. Також жителів хвилювало питання можливості використання пожежної техніки, яка розташована на території сільської ради в разі надзвичайних ситуацій. Для детального вивчення даних питань голова райдержадміністрації дала доручення керівникам відповідних служб.

Приємною несподіванкою під час особистого прийому стало новорічне віршоване вітання голови райдержадміністрації маленькою громадянкою с. Красляни Каріною Борисенко, яка прийшла зі своєю мамою.

https://legalaid.gov.ua/