back

21 грудня 2015

Сім’ї героїв зустріли Миколая в колі «Єдиної родини Чернігівщини»

19 грудня з нагоди дня Святого Миколая волонтерські організації та обласна державна адміністрація організували цілу низку заходів у рамках проведення акції «Єдина родина Чернігівщини».

За підтримки Прилуцької райдержадміністрації члени сімей героїв-вихідців із Прилуччини, загиблих у зоні АТО взяли участь у святковій акції, а саме: Світлана та Дар’я Самойленко (цивільна дружина та донька загиблого Анатолія Потієнка), Тетяна та Борис Безгубченко (мати та батько загиблого Сергія Безгубченка), Марія Задорожня та Лариса Біла (мати та сестра загиблого Віктора Задорожнього).

Серед заходів була організована святкова інтермедія для дітлахів, концертна програма на театральній сцені, спілкування з психологами та юристами, зустріч із головою Чернігівської ОДА. Крім цього, члени «Єдиної родини» відбули молебень у церкві Святої великомучениці Катерини, шлях до якої супроводжувала почесна варта.

Всі дітлахи на додачу до святкового настрою, який їм створювали казкові персонажі, різноманітні майстер-класи, новорічний концерт, і те, чого вони чекали весь рік – зустріч зі Святим Миколаєм, отримали ще й солодкі подарунки. А дорослі, крім цього, мали можливість поспілкуватися за трапезним столом, відвідали тематичну виставку у військово-історичному відділі обласного історичного музею ім. В. Тарновського.

За інформацією відділу інформаційної дільності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/