back

25 грудня 2015

На Прилуччині підбили підсумки загальнорайонного чемпіонату з футболу

25 грудня в райдержадміністрації відбулося урочисте підбиття підсумків загальнорайонного чемпіонату з футболу та нагородження переможців. У залі вітали найкращих гравців, тренерів, арбітрів, бомбардирів та команд-переможців. Присутніми на святі були голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик.

Валентина Ковтун у вітальному слові відзначила, що минулий рік в спорті району можна по праву назвати – роком футболу. Адже за 2015 рік було проведено 56 ігор, в яких взяли участь 15 футбольних команд та 240 спортсменів. Наголосила, що футбол – одна з найдавніших і найпопулярніших ігор людства. Це найулюбленіша гра мільйонів. Розвиток масового футболу в селах, районах і невеликих містах актуальне і важливе в нашій державі. А також повідомила, що напередодні Нового року Прилуцькою районною державною адміністрацією та Прилуцькою районною радою започатковується Чемпіонат серед футбольних команд в розіграші Перехідного Кубку Прилуччини.

Голова райдержадміністрації привітала всіх присутніх, побажала нових перемог та звершень. Усім фахівцям з футболу, тренерам, спортсменам підносити гордість за наш край, нашу державу і прославляти її не тільки на місцевому рівні, а й на міжнародній арені у міжнародних змаганнях прославляти нашу Україну.

За особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту у районі, популяризацію футболу на Прилуччині Почесною грамотою районної державної адміністрації Валентина Ковтун нагородила Олександра Проценка – головного тренера футбольної команди «Цукровик», Валентина Волкова– головного тренера жіночої футбольної команди «Прилучанка», Олександра Степашка – капітана футбольної команди «Удай»; Андрія Горбаня – капітана футбольної команди «Дівиця»; Віктора Харченка – головного тренера футбольної команди «Zigmar». Голова районної ради Василь Малик за високий рівень організації та популяризації футболу на Прилуччині грамотою Прилуцької районної ради нагородив: В’ячеслава Волнця – головного тренера ФК «Удай» с. Удайці; Дмитра Мотрича – головного тренера ФК «Європа» м. Прилуки; Олексія Деркача – керівника ФК «Зігмар» м. Прилуки; Олександра Назарка – керівника ФК «Цукровик» сел. Линовиця; Олександра Гончаренка – керівника ФК «Удай» с. Удайці.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик та голова правління Прилуцької районної федерації футболу Юрій Лозовий провели церемонію нагородження призерів та переможців розіграшу, вручили кубки та медалі. За зайняте ІІІ місце серед чоловічих команд в розіграші «Кубку Прилуччини – 2015» нагородили футбольну команду «Європа» м. Прилуки (капітан команди Герасименко Богдан); за зайняте ІІ місце - футбольну команду «Дівиця» селища Мала Дівиця (капітан команди Горбань Андрій); за зайняте І місце - футбольну команду «Зігмар» м. Прилуки (Капітан команди Давиденко Вячеслав).

Родзинкою та приємною несподіванкою цього року став розіграш «Кубку Прилуччини 2015» серед жіночих команд. За зайняте ІІ місце в розіграші «Кубку Прилуччини - 2015» серед жіночих команд нагородили футбольну команду селища Мала Дівиця – капітан команди Черненко Тетяна; за зайняте І місце - футбольну команду селища Линовиця – капітан команди Немирич Марія.

Знаковим в 2015 році став «Чемпіонат Прилуччини 2015» серед чоловічих команд. У чемпіонаті взяли участь 7 футбольних команд: 2 з міста та 5 з району. Керівництво району нагородили команди-переможців «Чемпіонату Прилуччини з футболу 2015р.»: за зайняте ІІІ місце - футбольний клуб «Цукровик» (смт Линовиця – капітан команди - Левченко Олег); за зайняте ІІ місце - футбольний клуб «Дівиця » (смт М.Дівиця -капітан команди - Горбань Андрій); і переможці «Чемпіонату Прилуччини з футболу – 2015» - футбольний клуб «Зігмар» (м.Прилуки - капітан команди –Давиденко В’ячеслав).

Піднесеного настрою переможцям додало виконання тематичних, запальних пісень учасниками художньої самодіяльності району.

https://legalaid.gov.ua/