back

28 грудня 2015

Працівників райдержадміністрації привітали з новорічними святами

28 грудня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела розширену апаратну нараду з керівником апарату райдержадміністрації, керівниками та спеціалістами структурних підрозділів райдержадміністрації, керівниками районних організацій і служб.

Валентина Ковтун зачитала привітання для працівників райдержадміністрації, які надійшли на ім’я голови райдержадміністрації від організацій і служб області та району. У слові зазначила: для усіх нас рік, що минув, був непростим і вимагав напруженої та плідної роботи в ім'я добробуту українського народу, зміцнення і розквіту Прилуччини. Голова райдержадміністрації подякувала працівникам райдержадміністрації за надважливу пророблену роботу і наголосила, що рік прийдешній несе нам нові виклики, це: і децентралізація громад, і реформування медичної галузі, і продовження освітньої реформи, але, я впевнена, ми разом успішно все подолаємо завдяки згуртуванню зусиль і наполегливій праці. Також, Валентина Ковтун привітала всіх присутніх з новорічними святами та побажала у майбутньому році радості, любові, достатку в домі, миру та затишку, впевненості у завтрашньому дні.

До новорічних побажань долучилися учні Дідівської ЗОШ та колектив районного будинку культури. У новорічних та різдвяних привітаннях побажали присутнім усіляких гараздів, благополуччя у Новому 2016 році, заспівали святкових пісень та прочитали вірші. На вдячність, Валентина Ковтун вручила солодкі подарунки від райдержадміністрації маленьким артистам.

https://legalaid.gov.ua/