back

28 грудня 2015

В районі проведена акція “Посилка з дому”

28 грудня в Дідовецькому РБК за участю керівника апарату райдержадміністрації Лілії Нікітченко та керівника апарату виконавчого апарату районної ради Лідії Опанасенко до новорічних та різдвяних свят проведена районна доброчинна акція “Посилка з дому”.

До цієї акції долучилися всі небайдужі люди - працівники відділів та управлінь райдержадміністрації, районної ради, районних підприємств, організацій, сільські, селищні ради. На заході були присутні представники територіальних громад, організацій, установ району. Під час проведення акції громадою було зібрано більше 1,5 тонни продукції: предмети одягу, засоби особистої гігієни, консерви, печиво і ін.

У своєму слові керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко зазначила, що з початку бойових дій на Сході України сільськими, селищними громадами, підприємствами та організаціями району було 10 разів зібрана допомога та передавалась волонтерами в зону бойових дій. Сьогодні, з нагоди новорічних та різдвяних свят, проводячи всією районною громадою акцію “Посилка з дому”, ми робимо для наших воїнів маленьке свято, показуємо нашим військовим, що їх підтримують, люблять і чекають вдома. Керівник апарату райдержадміністрації наголосила, що жителі Прилуцького району і надалі будуть їм допомагати та підтримувати. А також подякувала всіх учасників акції за небайдужість та проявлену ініціативу.

Про це говорила у вітальному слові і керівник апарату районної ради Лідія Опанасенко.

Олег Воронов, волонтер Прилуччини, який здійснив уже 35 поїздок на власному автомобілі «Мерседес – 609» з гуманітарною допомогою в зону АТО, подякував усім за організацію допомоги і пообіцяв доправити усі посилки воїнам-землякам. Разом з іншими волонтерами Олег Воронов доставить неодноразову гуманітарну допомогу, зібрану територіальними громадами, установами, організаціями району та міста Прилуки: в 1 танковий батальйон, 81,17,30 бригади Збройних Сил України, (ст. Луганська, м.Попасне, с. Зайцеве, Водіно, Піски).

Освячення зібраної допомоги провів отець Ігор – протоієрей, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці, с.Манжосівка.

https://legalaid.gov.ua/