back

29 грудня 2015

Розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації

29 грудня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела розширене, спільно з Президією районної ради, засідання Колегії райдержадміністрації. В засіданні взяли участь керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, установ району, депутати районної ради та засоби масової інформації.

Першим було розглянуто питання «Про проект Програми економічного і соціального розвитку району та бюджету району на 2016 рік та прогнозу на 2017 – 2018 роки», по якому доповідали Валентина Корнієнко – начальник відділу економічного розвитку райдержадміністрації та Надія Мусійченко – начальник фінансового управління райдержадміністрації.

Співдоповідачами виступили: Микола Бобренко – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Володимир Колейко – в.о. головного лікаря центральної районної лікарні та Наталія Бутко – начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації.

Дане питання широко обговорювалося членами Колегії райдержадміністрації, Президії районної ради, запрошеними. Були враховані всі пропозиції, зауваження для доопрацювання та подальшого затвердження Програми економічного і соціального розвитку та бюджету району на 2016 рік для на сесії районної ради.

По другому питанню «Про підведення підсумків стану військового обліку, стану обліково-призовної роботи, призову на строкову військову службу та військову службу за контрактом, організації військово-патріотичної роботи на підприємствах, в установах і організаціях району за 2015 рік» доповідав Валерій Бойко – т.в.о. військового комісара Прилуцького ОМВК. По даному питанню прийнято відповідне розпорядження.

Підсумки засідання Колегії підвела голова райдержадміністрації Валентина Ковтун.

За інформацією відділу організаційної роботи райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/