back

31 грудня 2015

Дорогі земляки!

Щиро вітаємо усіх жителів славного прилуцького краю з Новим 2016 роком!

За доброю традицією, оцінюємо пройдений шлях в минулому році та визначаємо плани на майбутнє.

В цілому 2015 рік був непростим, проте районна громада наполегливо працювала, реалізуючи напрями державної політики. Протягом всього року мешканці Прилуцького району показували свою високу національну свідомість, патріотизм, прагнули своїми діями засвідчити, що для нас Україна – понад усе. Ми допомагали воїнам-землякам, учасникам антитерористичної операції на сході країни. Ми вирощували кращі врожаї на теренах Чернігівщини, гідно вчили і виховували підростаюче покоління, шанували ветеранів, вирішували складні питання дефіцитного бюджетного забезпечення. Добрим результатом стало отримання успішних здобутків у галузі сільськогосподарського виробництва: район знову заслужено отримав нагороду за зайняте ІІ місце у трудовому суперництві серед районів лісостепової зони Чернігівщини.

Протягом поточного року у районі відкрито 2 дошкільні установи у с.Замістя та с. Рудівка. Проведено ряд заходів по реконструкції закладів бюджетної сфери з впровадженням енергозберігаючих технологій.

Ми з гідністю відзначили 24-у річницю Незалежності України, 70-у річницю Перемоги над нацизмом у Європі.

Дії районної влади, всієї районної громади протягом 2015 року були спрямовані на вирішення нагальних питань життєзабезпечення території, підтримки всіх і кожного, розуміння, що лише в єдності ми будемо сильні і здолаємо ті випробування, які постали перед нами, перед Україною.

Ми вдячні кожному мешканцю району за щоденну самовіддану працю, за примноження матеріальних і духовних багатств Приудайського краю.

Зустрічаючи Новий 2016 рік, ми розуміємо, що він буде непростим. Дорогою ціною Україна здобула шанс на оновлення та краще майбутнє. Але шлях реформ невідворотний. Впевнені, що своєю щоденною копіткою працею ми збудуємо нову країну, відстоїмо волю, утвердимо демократичні цінності. Це залежить від кожного з нас.

Бажаємо вам, дорогі земляки, не втрачати оптимізму й сили духу, будьмо мудрими, виваженими й наполегливими у подоланні викликів сьогоднішніх днів. І нехай прийдешній рік виправдає наші сподівання і надії на мир, добро і злагоду в Україні.

Нехай Новий рік буде щедрим на добрі справи, приємні сюрпризи, незабутні враження, дарує тепло рідних сердець, здійснення творчих задумів та мрій! Здоров’я всім міцного, Віри, Надії й Любові на кожен день Нового 2016 року.

Божого благословення всім у Новому 2016 році!

Веселих Новорічних і Різдвяних свят!

Голова райдержадміністрації

Валентина Ковтун

Голова районної ради

Василь Малик

https://legalaid.gov.ua/