back

04 січня 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

04 січня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з керівником апарату райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб.

В ході наради підведені підсумки роботи за минулий тиждень, розглянуті питання, які стосуються життєзабезпечення району, визначені основні напрямки роботи на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання безпеки населення району під час проведенням новорічних свят та посилення заходів безпеки у зв’язку з погіршенням погодних умов.

Голова райдержадміністрації акцентувала увагу керівників відповідних структур на дотриманні правил пожежної безпеки серед об’єктів соціальної сфери району, опалення яких є індивідуальне.

Також на нараді були розглянуті питання щодо використання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам, а саме завершення робіт з реконструкції приміщень Дідівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. і Ладанської гімназії та продовження будівництва дошкільного навчального закладу в с. Богданівка. Підведено підсумки виконання бюджету за 2015 рік та розглянуто окремі аспекти бюджету на 2016 рік з урахуванням законодавчих змін.

Окрема увага приділялась питанню щодо внесення змін до деяких законодавчих актів України, зокрема до Закону України «Про державну службу» та до Податкового кодексу України.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

Відділ інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/