back

18 січня 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

18 січня голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з першим заступником голови райдержадміністрації, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, фунціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, охорони порядку,роботи міськрайонного центру зайнятості, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства щодо роботи в опалювальному сезоні.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді були питання щодо надзвичайних ситуацій в районі та посилення заходів безпеки у зв’язку з погіршенням погодних умов, проведення комплексу робіт з утримання автодоріг в умовах ускладнення погодних умов, спричинених снігопадами з послідуючими різкими перепадами температури зовнішнього повітря. Розглянули питання дотримання температурного режиму у дошкільних установах, порядку надання субсидій на оплату житлово-комунальних послуг та тверде паливо жителям району.

Окремо розглянуто питання відзначення на території району Дня Соборності України, особливості реформування системи державної реєстрації бізнесу та прав на нерухомість,про інвестиційні програми, та перспективний план роботи райдержадміністрації на 2016 рік.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/