back

19 січня 2016

Нарада з структурними підрозділами райдержадміністрації спільно з громадською організацією

19 січня першим заступником голови райдержадміністрації Денисом Росовським проведено нараду по питанню участі напрацьованих структурними підрозділами райдержадміністрації спільно з громадською організацією «Прилуцька районна сільськогосподарська дорадча служба» грантових пропозицій соціальних проектів для участі у конкурсі, оголошеного Фондом «Монсанто».

На нараду були запрошені керівники структурних підрозділів райдержадміністрації та голова громадської організації Сергій Добренький.

В ході наради обговорювалися питання підтримки програм з покращення енергоефективності та доступу до чистої води, освітні програми, спрямовані на покращення освіти у сільській місцевості, зокрема підтримка шкіл, бібліотек та навчальних програм для фермерів.

Підводячи підсумки наради перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський звернув увагу на дотриманні термінів подачі напрацьованих соціальних проектів: до 15.02.2016 – українською мовою, здійснення перекладу проектів до 29.02.2016 – англійською мовою.

За інформацією відділу економічного розвитку

https://legalaid.gov.ua/