back

26 січня 2016

Співбесіди з сільськими та селищними головами

26 січня в районній державній адміністрації розпочались співбесіди з головами сільських та селищних рад з питань життєдіяльності підвідомчих територій. Відбулась співбесіда при голові райдержадміністрації Валентині Ковтун та голові районної ради Василю Малику з представниками Новогребельської, Линовицької та Удайцівської територіальних громад району, зокрема, з сільськими, селищним головами та їх головними бухгалтерами, директорами шкіл, директорами будинків культури, завідувачами амбулаторій і ФАПів за участю керівника апарату райдержадміністрації Лілії Нікітченко, представників господарюючих суб’єктів, які ведуть господарську діяльність на території відповідних рад.

Метою співбесід з представниками територіальних громад району стало обговорення подальшого соціально-економічного розвитку територіальних громад, вивчення та вирішення нагальних проблем, обговорення планів на поточний рік, про перспективи діяльності закладів: освіти, медицини, культури, обговорення стану підписання соціальних угод між сільськими радами та інвесторами, питання територіального об’єднання громад.

Заплановано, що співбесіди відбудуться з представниками всіх територіальних громад району найближчого часу відповідно до графіку проведення співбесід голів райдержадміністрації та районної ради з сільськими, селищними головами.

Підсумки засідання підвела голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, яка відзначила, що співбесіда виявилися предметною, на якій визначено чіткі орієнтири виконання намічених завдань.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/