back

08 лютого 2016

80 - річний ювілей Шкуренко Ганни Іванівни.

07 лютого відзначила своє 80-річчя Шкуренко Ганна Іванівна, повний кавалер Орденів Трудової Слави, ветеран праці, знана доярка не лише на Прилуччині,а й в Україні, жителька села Онищенків, Данківської сільської ради.

Зі словами щирих привітань, побажань міцного здоров’я, радості та миру завітали до ювілярки голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, керівник апарату райдержадміністрації Лілія Нікітченко, голова Даньківської сільської ради Лариса Шило та представник СТОВ „Цукровик” Микола Марусенко. Присутні засвідчили глибоку шану та повагу шановній ювілярці.

З нагоди свята ювілею 80-річчя від Дня народження, за особистий і вагомий внесок у скарбницю трудових досягнень, трудової слави Прилуцького району голова райдержадміністрації та голова районної ради винесли Подяку Ганні Шкуренко, вручили квіти та подарунки.

Шкуренко Ганна Іванівна народилася в селі Оніщенків 7 лютого 1936 року. Все життя прожила в рідному селі, виховала двох прекрасних доньок, має 3-х онуків та 3- х правнуків. Трудову діяльність розпочала одразу по закінченню школи у польовій бригаді. З 1967 року почала працювати дояркою в колгоспі «Маяк». Досягнувши пенсійного віку в 1996 році пішла на заслужений відпочинок. За невтомну працю, за активну громадську роботу та за високі досягнення надоїв молока (загалом за все життя близько 1,5 тис. тонн молока) в 1973, 1974 та 1976 роках відповідно була нагороджена бронзовою, срібною та золотою медалями ВДНГ СРСР, в 1975 році була нагороджена Орденом Трудової Слави ІІІ ступеня, в 1976 – ІІ ступеня і в 1987 році нагороджена Орденом Трудової Слави І ступеня. В 1977 році за високі досягнення надоїв молока (за 1 раз 6,5 л молока з однієї корови) була відзначена Грамотою Міністерства сільського господарства УРСР. З 1980 по 1988 роки портрет Ганни Іванівни прикрашав дошку пошани на алеї Трудової Слави на ВДНГ УРСР. В 2006 році одна з перших на Прилуччині отримала відзнаку райдержадміністрації та районної ради знак «Честь і Хвала».

Сьогодні життєрадісна, привітна жінка мріє пожити і порадіти за своїх дітей та онуків, тож, бажаємо Ганні Іванівні міцного здоров’я, добробуту, злагоди і мирного неба.

За інформацією відділу інформаційної політики та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/