back

09 лютого 2016

Загальні збори жителів Краслянської громади

09 лютого відбулися загальні збори Краслянської громади. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, представники господарюючих суб’єктів – Олег Швидченко – перший заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг», депутати районної та місцевої рад, дільничний офіцер поліції.

Сільський голова Роман Ювченко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2015 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2016 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, більш детально зупинилися на відкритті дитячого начального закладу на базі Краслянської школи, збільшенні орендної плати за земельні частки (паї), медичного, культурного обслуговування населення.

В ході зборів виступив керівник ТОВ «Агрікор Холдинг» Олег Швидченко, який гарантував подальшу співпрацю з територіальною громадою, ознайомив із планами на 2016 рік.

Про криміногенну ситуацію на території Краслянської сільської ради доповів дільничний офіцер поліції Станіслав Маслік.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підняла питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, можливості створення муніципальної поліції, співпраці громади з інвесторами. Запропонувала питання відкриття дитячого садка вивчити всією громадою, щоб прийняти виважене обʼєктивне рішення.

Голова районної ради Василь Малик наголосив на необхідності виготовлення проектно-кошторисної документації по здійсненню реконструкції приміщення ЗОШ в дошкільний навчальний заклад, окремо зупинився на співпраці з інвесторами.

За інформацією організаційного відділу апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/