back

10 лютого 2016

Загальні збори жителів Сухополов’янської громади

10 лютого відбулися загальні збори Сухополов’янської громади. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, голова районної ради Василь Малик, депутати районної та місцевої рад, дільничний офіцер поліції, представники господарюючих суб’єктів: Олег Швидченко – перший заступник директора ТОВ «Агрікор Холдинг», Сергій Козиний – керуючий відділком №1 ТОВ «Прилуцький хлібодар».

Сільський голова Сергій Проценко прозвітував про виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади в 2015 році, ознайомив з плановими завданнями розвитку населених пунктів на 2016 рік, охарактеризував роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради.

Про криміногенну ситуацію на території Сухополов’янської сільської ради доповів дільничний офіцер поліції Андрій Михалко.

В ході зборів виступили представники ТОВ «Агрікор Холдинг» Олег Швидченко та ТОВ «Прилуцький хлібодар» Сергій Козиний, які прозвітували про роботу у 2015 році та гарантували подальшу співпрацю з територіальною громадою.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підняла питання щодо добровільного об’єднання територіальних громад, його переваги, реформування медичної галузі в районі, співпраці громади з інвесторами, щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм. Наголосила на необхідності дотримання температурного режиму в школі та дошкільному навчальному закладі.

Голова районної ради Василь Малик наголосив на необхідності проведення вуличного освітлення в селах сільської ради, окремо зупинився на співпраці з інвесторами.

Мешканці села активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, збільшення орендної плати за оренду земельних часток (паїв), медичного обслуговування, благоустрою доріг.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/