back

11 лютого 2016

Загальні збори жителів Замостянської громади

11 лютого відбулися загальні збори Замостянської громади. У сходах взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, голова районної ради Василь Малик, заступник директора ТОВ «Прилуцький хлібодар» Василь Самусько, Людмила Когут – представник ТОВ «Житлобудсервіс», депутати районної та місцевої рад.

Зі звітом про економічний та соціальний розвиток сіл Замостянської сільської ради за минулий рік та напрямками роботи виконавчого комітету на 2016 рік виступила сільський голова Тетяна Терентій. Охарактеризувала роботу закладів соціальної сфери, підприємств та установ, що функціонують на території сільської ради. Подякувала керівництву району та місцевим інвесторам за надану допомогу для розвитку села, у відкритті дошкільного навчального закладу.

В ході зборів виступив заступник директора ТОВ «Прилуцький хлібодар» Василь Самусько, який ознайомив з роботою підприємства в 2015 році, зупинився на перспективах в 2016 році та плані надання допомоги в розвитку територіальних громад.

Жителі сіл активно обговорили питання життєдіяльності територіальної громади, забезпечення благоустрою території, медичного обслуговування населення, особливо с. Маціївка, передачі водопроводів на обслуговування ліцензованим підприємствам, благоустрою доріг, функціонування школи та дошкільного навчального закладу.

В ході зборів виступив перший заступник голови райдержадміністрації Денис Росовський, який подякував усім підприємцям, товариствам в наданні допомоги для відкриття дошкільного навчального закладу в с. Замістя. В 2015 році це була знакова подія в районі. Денис Росовський наголосив, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громаді. Звернув увагу на необхідності дотримання температурного режиму в школі та дошкільному навчальному закладі.

Голова районної ради Василь Малик наголосив на подальшій плідній співпраці інвесторів з територіальною громадою з метою наповнення місцевого бюджету, створення нових робочих місць та покращення рівня життя сільського населення.

За інформацією організаційного відділу апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/