back

16 лютого 2016

Щотижнева нарада в райдержадміністрації

16 лютого голова райдержадміністрації Валентина Ковтун провела щотижневу робочу нараду з першим заступником голови райдержадміністрації, з керівником апарату, керівниками структурних підрозділів райдержадміністрації, районних організацій і служб, в ході якої були обговорені питання життєдіяльності району на поточний тиждень та на найближчу перспективу.

Зокрема, були розглянуті питання виконання показників Програми економічного та соціального розвитку району на 2016 рік у галузі сільського господарства, промисловості, бюджету, фунціонування закладів освіти, охорони здоров’я, виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, охорони порядку, обговорені напрями роботи житлово-комунального господарства.

Серед важливих і актуальних питань, які розглядалися на нараді, були питання роботи закладів охорони здоров’я, щодо епідеміологічної ситуації на сьогоднішній день, порядку надання субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, суспільно-політичної ситуації в районі за останній тиждень, створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, зокрема в Ладанській селищній раді, організації роботи по попередженню виникнення надзвичайних ситуацій, стану криміногенної ситуації у районі.

Окремо голова райдержадміністрації приділила увагу питанню організації та проведення загальних зборів громадян в населених пунктах району та виконання доручень по проблемних питаннях, які піднімалися на зборах. Також на нараді розглянуто питання проведення співбесід з сільськими, селищними головами по питаннях життєдіяльності підвідомчих територій, зміни назв населених пунктів, організації роботи Районного будинку школяра.

За підсумками розгляду питань на щотижневій робочій нараді голова райдержадміністрації Валентина Ковтун дала ряд доручень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/