back

16 лютого 2016

Нарада в райдержадміністрації з керівниками промислових підприємств

16 лютого головою райдержадміністрації проведено нараду з керівниками промислових підприємств.

На нараді обговорювалися питання господарської діяльності підприємств в 2016 році, збільшення рівня заробітної плати працівників та про внесення інвестицій в розвиток підприємств.

Було відмічено позитивну динаміку виробництва промислової продукції підприємствами в 2015 році. Обсяги промислового виробництва за січень – грудень 2015 року склали 627,2 млн. грн. і становлять 114,4% показника 2014 року (на 25,3% більше програмного показника), збільшення обсягів відбулося за рахунок роботи ПАТ «Линовицький цукрокомбінат «Красний», групи підприємств «Пожспецмаш» та ТОВ ВКП «Прилуки Агропереробка». Реалізовано промислової продукції на суму 652,6 млн. грн., що на 17,1% більше річного Програмного показника. По області на 1 особу реалізовано промислової продукції на 19487,1 грн. по району на 17978,1 грн., що являється 6 показником по області.

Виробництво інноваційної продукції серед районів та міст області здійснюється лише в 9, одним із них і є наш район.

Підбиваючи підсумки наради голова райдержадміністрації Валентина Ковтун побажала керівникам не збавляти обертів, працювати над покращенням виробничих показників та висловила надію на подальшу співпрацю у питанні вирішення проблем територіальних громад.

За інформацією відділу економічного розвитку райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/