back

18 лютого 2016

В районі продовжуються загальні збори (сходи) громадян

18 лютого відбулися загальні збори (сходи) Ковтунівської та Канівщинської громад. У сходах взяли участь голова райдержадміністрації Валентина Ковтун, заступник голови районної ради Наталія Єгорова, представники господарюючих суб’єктів, депутати районної та місцевих рад.

Про роботу виконкомів сільських рад щодо виконання програми економічного і соціального розвитку села за підсумками 2015 року прозвітували сільські голови: Ковтунівський – Іван Бурмака та Канівщинський – Тамара Сергієнко.

Жителі сіл Ковтунівка та Канівщина акцентували увагу на питаннях цінової політики на молоко, пільгового перевезення населення, забезпечення дітей дошкільною освітою, незадовільного телефонного звʼязку, проходження техогляду (тракторів). Також були обговорені питання благоустрою населених пунктів, ямкового ремонту доріг, обмеження руху важковагового транспорту.

В ході зборів виступили представники СТОВ «Цукровик» Володимир Марусенко, ТОВ «Агрікор Холдинг» Олег Швидченко та ТОВ «Еверест 1» Тетяна Колесник, які прозвітували про роботу у 2015 році, ознайомили із планами на 2016 рік та гарантували подальшу співпрацю з територіальними громадами.

Голова райдержадміністрації Валентина Ковтун підняла питання щодо наповнення місцевого бюджету та використання коштів на розвиток громади, затвердження відповідних програм, реформування медичної галузі в районі, створення муніципальної поліції. Наголосила, що плідна співпраця з інвесторами іде на користь громадам.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/