back

18 лютого 2016

Консультативно – методичний день в Линовицькій селищній раді

18 лютого під керівництвом керівника апарату райдержадміністрації Лілії Нікітченко відбувся консультативно – методичний день відділів апарату райдержадміністрації по наданню практичної та методичної допомоги виконкому Линовицької селищної ради. Практичну та методичну допомогу надавали: Тетяна Кизенко – начальник відділу загального та по забезпеченню доступу до публічної інформації апарату райдержадміністрації, Оксана Цівина – в. о. начальника відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації, Галина Солдатенко – головний спеціаліст відділу юридичної та кадрової роботи апарату райдержадміністрації, Ольга Башкатова – в. о. начальника відділу контролю апарату райдержадміністрації.

Виконкому надано допомогу з питань:

- планування роботи виконкому,

- написання рішень виконкому,

- практичного застосування норм типової Інструкції з діловодства, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 30 листопада 2011 року №1242 та ДСТУ 4163-2003 «Уніфікована система організаційно-розпорядчої документації. Вимоги до оформлення документів»;

- організації контролю за виконанням документів органів влади вищого рівня та власних розпорядчих документів;

- порядку оформлення контрольних справ;

- роботи із зверненнями громадян;

- ведення особових справ посадових осіб та журналів обліку, алфавіту особових справ та обліку руху трудових книжок, вкладишів до них, декларування доходів посадових осіб та членів їх сімей.

У ході проведення заходу працівниками відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації було вказано на виявлені недоліки й упущення в роботі, а також надано рекомендації щодо підвищення ефективності роботи у виконкомі селищної ради та усунення недоліків у місячний термін.

За інформацією відділу організаційної роботи апарату райдержадміністрації

https://legalaid.gov.ua/